Fanatik bir Fenerbahçe taraftarıyım. Ama agrasif, zarar veren niteliği olmayan bir fanatiğim. Şu yazıyı Fenerbahçe'nin kendi sahasında kaybettiği maçın ardından yazıyorum. İki hafta üstüste maç kaybettiler. Her ne kadar maç seyircisiz oynansa da bu kaçan galibiyet, kabul edilir gibi değildir. Gerçekten yazıklar olsun.
Üzerine ölü toprağı atılmış bir Fenerbahçe vardı sahada. Teknik direktör, maçın ardından "fazla hata yaptık, kaybettik "dedi.
Şimdi ben ona burdan sormak istiyorum, Fenerbahçe Futbol takımının, teknik yöneticilerinin ve o takımın başkanının bu kadar saçma hatalar yapmaya hakkı varmı?
Bir takımın, lige başlarken inanılmaz bir başlangıç yapıp, son iki haftada bu hale gelmesi yani yerlere serilmesi olacak şey değildir.
Kulübün başkanından en alttaki çalışanına kadar hepsinin kendine gelmesini tüm yüreğimle diliyorum. Dünyanın parasını kazanan futbolcuların da.
Biz Fenerbahçe taraftarına bunu yaşatmaya hakları yok. Koşmayan, çalışmayan futbolcuyu da, teknik diröktörü de yöneticileri de istemiyoruz.

Şadan Hergüner