Bebekler, dünyanın en temiz ve güzel yaratılmış varlıları. Ne büyük istek ve sevgiyle getiriyor anne, babalar onları dünyaya. Kimisi çok uzun süre bekleniyor gelsin diye, kimisi sürpriz yapıp habersizce geliveriyor, kimisi de hesaplı kitaplı açıyor gözlerini dünyaya. Nasıl gelirlerse gelsinler, nurları ve güzellikleriyle pırıltılar saçıyorlar sevenlerinin yüreklerine. İlk ağlayışları, ilk bebek kokuları, ilk yıkanmaları, anne ve babalarının ilk kez kollarında oluşları… Hepsi ayrı bir anı. Onlara dünyaya gelişlerinde yardım eden doktorları, hemşireleri ve doğdukları sağlık kuruluşu.
İşte bu çok özel anları, yıllar sonrasına uzanacak bir “HOŞ GELDİN ANISI” yazısıyla kaleme alıyorum.

Kuruluşunuzda doğan bebeklere birer Hoş Geldin Anısı hediye etmek ise kuruluşunuza bir ayrıcalık katacak, müşteri memnuniyetini artıracaktır. Küçük bir bedelle sunacağınız bu jest, zaten özel olan kuruluşunuz için farklı bir reklam mecrası oluşturacak, elit bir şıklık katacaktır.

Ya da şahış olarak yazdırmak isteyeceğiniz her anı yazısı, sizden çok sonraki yıllara birer hatıra olarak kalacaktır. Doğum anısı, hayat hikayesi, özel gün anıları (nişan, düğün, mezuniyet) yazılı belgeler olarak sonraki yıllara sizden bir parça olarak kalacaktır.

Şadan HERGÜNER