KESİŞEN YOLLAR, benim ilk romanım. Şimdi satışa sunuldu. 

https://odkitap.com dan temin edebilirsiniz. Satış linki aşağıda.

Acı, hüzün, aldatma, aşk, sevgi ve suç ile yoğrulmuş bir yaşam hikâyesi.

Birbirini tanımayan üç kişinin, Asos/ Behramkale'de kesişen yolları, onları garip bir sarmalın içine çekiyor. İstanbul, Bursa, Behramkale üçgeninde gelişen olaylar, gerilim dolu anlara gebe kalıyor. İnci, Demir ve Ferah, Selin'in hayatlarına attığı kördüğümü çözmeye çalışıyor.

Kişilik bozukluğu olan Selin, Demir'in hayatını karartmaya devam edecek mi?

Yaşadığı acılardan sonra Demir ile hayata tutunan İnci, habersizce ortadan yok olan Demir'i bulabilecek mi?

Özel dedektifler ve güvenlik güçleri Demir'i bulup kurtarabilecekler mi?

Ferah arkadaşı İnci'ye gerçekleri anlatabilecek mi?

Soluk soluğa okuyacağınız bir roman.

   “Ne zaman uyuyor ne zaman uyanık hiç belli değildi. Yataktan kalktı. Banyoya geçip elini yüzünü yıkadı, aynadan yansıyan yüzüne baktı. Şişmiş gözler, solmuş bir yüz ile ona bakan kadın, yaşamdan kopmaya hazır gibiydi. Ani beliren bir kararlılıkla, pes etmeyeceğim, ne pahasına olursa olsun o adamı bulacağım. Dirisini ya da ölüsünü… Onu mutlaka bulacağım, diyerek kendine söz verdi.”

Satış linki:  https://odkitap.com/kesisen-yollar-sadan-herguner/ 

Yazar Hakkında

Şadan Hergüner

İşletme eğitimi aldı. Kariyerinin büyük bölümünü medya sektöründe yaptı. Radyo- televizyon program sunucusu, gazete ve dergi yazarı olarak çalıştı.  Halkla ilişkiler ve iletişim alanında yöneticilik yaptı. Diksiyon, iletişim ve beden dili eğitimleri verdi.  Blog ve İçerik yazarı olarak çalıştı. İş yaşamı İstanbul ve Bursa’da geçen Şadan Hergüner, 2021 tarihinden beri Tekirdağ’da yaşıyor.  Şimdilerde hikâye ve roman yazıyor.